Στη Δικαιοσύνη η επίθεση στον Λεσόρ – Ταυτοποιήθηκαν μέσω καμερών οπαδοί του Ολυμπιακού

Δικογραφία άνοιξε η αστυνομία για τη ρατσιστική επίθεση προς τον Ματίας Λεσόρ στον τελικό Κυπέλλου, με τέσσερις κατηγορούμενους να έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.
Τον δρόμο της Δικαιοσύνης πήρε πλέον η υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης προς τον Ματίας Λεσόρ, που σημειώθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το SDNA μέσω της εκπομπής «Άγνωστες Υποθέσεις», η αστυνομία του Ηρακλείου έχει ήδη σχηματίσει δικογραφία για το περιστατικό, με τέσσερις άντρες να βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο της έρευνας ως κατηγορούμενοι.
Οι δύο παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν
Όπως αναφέρεται, οι τρεις εκ των τεσσάρων έχουν καταγωγή από την Κρήτη, ενώ ο τέταρτος από την Αθήνα.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι ιδιαίτερα σοβαρές και αφορούν εξύβριση, απειλή, έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους. Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στο πλαίσιο του νόμου περί βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.
Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Η αστυνομική έρευνα προχώρησε μάλιστα σε βάθος, καθώς πραγματοποιήθηκαν έρευνες ακόμα και στα σπίτια των τεσσάρων κατηγορούμενων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αρχές εντόπισαν και τα ρούχα που φορούσαν στο γήπεδο τη βραδιά του αγώνα.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- ΟΛΟΙ Caravel πριν τον τρίτο τελικό! (pic)
- Τελευταία στιγμή η απόφαση για Σλούκα
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης στους επόμενους τελικούς»
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΕΡΤ Α.Ε. είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός»
- Επίσημο: Ανανέωσε η Κωνσταντινίδου







