Στη γωνία για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ μήπως τον πάρει ελεύθερο!

Η Ιντερνασιονάλ δείχνει να έχει εκ νέου ενδιαφέρον για τον Ροντρίγκο Μολέδο, καθώς θα τον διεκδικήσει από τον Παναθηναϊκό και αυτή τη φορά πατάει πάνω σε ορισμένα δεδομένα, ώστε να μπορέσει να τον κάνει δικό της!

Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι ένας παίκτης που σίγουρα αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η Ιντερνασιονάλ παραμονεύει στη γωνία για να πάρει τον παίκτη. Μάλιστα ο βραζιλιάνικος σύλλογος φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή αλλά να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Συγκεκριμένα η πρώην ομάδα του Μολέδο, φαίνεται πως θα πατήσει πάνω στο γεγονός ότι διατηρεί ακόμα το 25% του παίκτη, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο σύλλογός μας έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και καίγεται στην κυριολεξία για λεφτά. Φυσικά οι Βραζιλιάνοι είναι διατεθειμένοι να τον αποκτήσουν και το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να ξεπουλήσει τον ποδοσφαιριστή και θα περιμένει κάποια πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού τον ερχόμενο Γενάρη.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...