«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ»

    Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Πάτρικ Μπεργκ για τη θέση του αμυντικού μέσου.

    Ο Νορβηγός χαφ της Μπόντο Γκλιμτ έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τη θέση του «εξαριού», με τον ίδιο τον παίκτη να έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

    Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Live Sport»:

    «Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ταιριάξει το προφίλ που αναζητούν στον Παναθηναϊκό για το «εξάρι» είναι ο αρχηγός της Μπόντο Γκλιμτ, Πάτρικ Μπέργκ. Ο 27χρονος αμυντικός χαφ, που ξεχώρισε με τον Ολυμπιακό, έχει εκφράσει την επιθυμία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Επίσης, δεν είναι σίγουρο ότι η Μπόντο θα πουλήσει τον αρχηγό και βασικό μέσο της, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028. Ο Μπέργκ είναι διεθνής με τη Νορβηγία και αυτό ανεβάζει την αξία του. Η περίπτωση του Νορβηγού υπάρχει στο μπλοκάκι των Πράσινων, όμως αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Βέβαια, η αποκτήση του δεν είναι εύκολη αφού πολύ δύσκολα θα προχωρήσει».

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Παλιότερα
    Νεότερα Most Voted
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια