Στην Ελλάδα την Πέμπτη ο Σάντσες!

  Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Φακούντο Σάντσες αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την Πέμπτη προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

  Ο Φακούντο Σάντσες, όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες, είναι ο εκλεκτός των Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος για το δεξί αμυντικό άκρο του Παναθηναϊκού.

  Ο 30χρονος Αργεντινός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και του μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή είναι να περάσει τα ιατρικά και να πέσουν οι υπογραφές.

  Όπως όλα δείχνουν μάλιστα έχει φιξαριστεί και η ημέρα που θα έρθει στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής, Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Φακούντο Σάντσες θα φτάσει στη χώρα μας την Πέμπτη.

  Ο λόγος της καθυστέρησης της άφιξης του έχει να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο που θα έρθει στην χώρα μας.

  Αφού ακολουθηθεί κατά γράμμα λοιπόν τα πρωτόκολλο που αφορά τον κορωνοϊό, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή στο τριφύλλι.

  Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό με απολαβές που θα φτάνουν τις 200.000 ευρώ το χρόνο.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »