Στην κριτική πρώτοι, στην στήριξη;

  Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται για ακόμη μία φορά σ’ ένα σταυροδρόμι, με τις επερχόμενες εκλογές (7 Ιουλίου) να κρίνουν το μέλλον του συλλόγου. Γράφει ο Παναγιώτης Δημητρόγλου.

  Έχουμε αναλύσει πολλάκις την παρούσα κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος, ας αφήσουμε όμως τα μοιρολόγια και ας επικεντρωθούμε στο πως θα σώσουμε τον «Σύλλογο μεγάλο». Εγώ, εσύ, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος. Ναι, εμείς!

  Ο σύλλογος που όλοι αγαπάμε μας χρειάζεται, εμάς, όχι τα μεγάλα πορτοφόλια που «σφυρίζουν» αδιάφορα όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια. Έφτασε η ώρα ο απλός κόσμος να γίνει η ασπίδα του Παναθηναϊκού στην επόμενη μέρα.

  Η λύση είναι μία: ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ!

  Γίνε μέλος εδώ: https://www.pao1908.com/membership

  Δεν νοείται ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ελλάδας να στηρίζει όλες τις ελπίδες του στον εκάστοτε επιχειρηματία που θέλει να κάνει το κομμάτι του με τον Παναθηναϊκό. Είναι ντροπή την δεδομένη στιγμή να υπάρχουν 500-600 ταμειακώς εντάξει μέλη, την ίδια στιγμή όπου τα Social Media γεμίζουν καθημερινώς με χιλιάδες like, σχόλια και «αντιδράσεις».

  Στην κριτική είμαστε όλοι πρώτοι, στο να «κράξουμε» το τμήμα πόλο είμαστε όλοι παρών, στην στήριξη που είμαστε; Ο Παναθηναϊκός με περίπου 1 εκ. ευρώ μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, πράγμα που συνεπάγεται με 20.000 μέλη, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα απλά εισιτήρια, οι χορηγίες και τα ποσοστά από ΚΑΕ και ΠΑΕ.

  Ναι λοιπόν, τόσο απλά μπορεί να χτιστεί μία ισχυρή λαϊκή βάση που θα δώσει την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα τμήματα. Πενήντα ευρώ ετησίως ή αλλιώς δεκαπέντε λιγότεροι καφέδες τον χρόνο, για τον σύλλογο που αγαπάμε.

  Καιρός να ενεργοποιηθούμε και να ορίσουμε εμείς το μέλλον μας, να διασφαλίσουμε την μοναδική περιουσία του συλλόγου, το σπίτι μας! Να διασφαλίσουμε ότι η συμφωνία για τον Βοτανικό θα είναι η καλύτερη δυνατή για τον Παναθηναϊκό και όχι για τις τράπεζες, τα Mall και τις κυβερνήσεις.

  Όπως έγραφε και ένα μήνυμα κάποτε «Ο Παναθηναϊκός σου σε χρειάζεται…». Γραφόμαστε ΟΛΟΙ μέλη και δίνουμε ΟΛΟΙ το παρών στις 7 Ιουλίου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το καλό του Παναθηναϊκού μας!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »