Στην τελική ευθεία για το πλάνο την νέας Λεωφόρου (vid)

Φτάνοντας στο τέλος στης σεζόν, ο Γιάννης Αλαφούζος θα παρουσιάσει αναλυτικά την διαδικασία ανακατασκευής του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πιο συγκεκριμένα, η χωρητικότητα θα φτάσει τις 22.000 θέσεις περίπου, ενώ το γήπεδο θα αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εκσυγχρονίζοντας το, με δυο διαζώματα στις κεντρικές θύρες, καινούριους εσωτερικούς χώρους (αίθουσα Τύπου, δημοσιογραφικά θεωρία, vip, αποδυτήρια κλπ), σουίτες στις τέσσερις γωνίες, νέο φωτισμό και εστιατόριο πάνω από τις θύρες 6-7 ενώ θα αλλάξει σε εντυπωσιακό τρόπο και η εξωτερική του εμφάνιση. Οι κατασκευές θα ξεκινήσουν μετά το τέλος των πλέι οφ με την εκτιμώμενη διάρκεια αυτών των έργων να είναι ένας χρόνος. Η διαδικασία θα χωριστεί σε δύο με τρεις φάσεις με το συνολικό κόστος να είναι κοντά στα 15 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι το κονδύλι από την Περιφέρεια είναι στα 7 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα θα μπουν από την τσέπη του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και άλλους «συμμάχους» και χορηγούς, με τους οποίους η ΠΑΕ είναι ήδη σε προχωρημένες επαφές. Ο κ. Αλαφούζος θα αποκαλύψει αναλυτικά το πλάνο με συνέντευξη Τύπου που αναμένεται να δώσει στο τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.