Στηρίζει τον Πογιάτος ο Αλαφούζος!

  Παρά την ήττα από τον Αρη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξακολουθεί να στηρίζει τον Ντάνι Πογιάτος, αν και δεν κρύβει τον έντονο προβληματισμό του για την εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας.

  Καμία ένδειξη άμεσης απομάκρυνσης του Ντάνι Πογιάτος από τον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν υφίσταται στην παρούσα χρονική στιγμή, παρά τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει στη διοίκηση του συλλόγου μετά την ήττα από τον Αρη και την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

  Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να στηρίζει τον Ισπανό προπονητή και δείχνει διάθεση να του δώσει επιπλέον χρόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας.

  Ο χρόνος αυτός είναι σαφές ότι δεν θα είναι απεριόριστος και μόνο οι νίκες θα μπορέσουν να προσφέρουν στον Πογιάτος επαρκή ασφάλεια.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »