Στις 2 Μαΐου η συνεδρίαση για την έγκριση παραχώρησης του ΟΑΚΑ

  Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, οι δύο πλευρές υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό για τις οφειλές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την Τρίτη 2 Μαΐου το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ θα συνεδριάσει, προκειμένου να συζητήσει για το τελικό σχέδιο της σύμβασης παραχώρησης, όπως έχει διαμορφωθεί.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης».

  Τακτοποιήθηκαν οφειλές συνολικού ύψους 326.451€, που αφορούσαν σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικής διαφοράς παλαιότερων οφειλών, καθώς και στη χρήση της τρέχουσας περιόδου (2022-2023).

  Κατόπιν αυτού και έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης μακροχρόνιας Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» σ’ αυτήν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της νομοθετικής διάταξης του άρθρου 44 του ν. 4934/2022, προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ για την προσεχή Τρίτη, 2 Μαΐου. 

  Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια