Στις 30/9 η εκδίκασης της υπόθεσης Νίνη – Το ποσό που διεκδικεί ο Παναθηναϊκός

  Στις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκδικαστεί από το CAS η προσφυγή του Παναθηναϊκού στις 20 Μαϊού κατά της FIFA και της Πάρμα, με το «τριφύλλι» να διεκδικεί 472.000 ευρώ για τα τροφεία μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη το 2012.

  Η νέα εταιρική σύνθεση της Πάρμα είχε ως αποτέλεσμα να σβήσει το χρέος της προς τους «πράσινους» ύψους 472.000 ευρώ για την μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη. Ο Παναθηναϊκός θέλει να εναντιωθεί στην αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, που έκρινε πως η νέα εταιρική σύνθεση των «Σταυροφόρων» δεν συνδέεται με το παλιό τους σχήμα που πτώχευσε το 2013.

  Το «τριφύλλι» θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους, καθώς το ποσό που διεκδικεί είναι σημαντικό, με την απόφαση του CAS να αναμένεται μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Παράλληλα, αν δοθεί η σχετική άδεια, δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να βρεθεί στην Λωζάνη για την εκδίκαση της προσφυγής, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη να τον εκπροσωπεί.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »