Στο 15-20% το «ψαλίδι»

Ποιο είναι το πλάνο του Παναθηναϊκού στις συζητήσεις με τους παίκτες για τις μειώσεις συμβολαίων και πού θα κινηθεί η πρόταση που θα γίνει…

Οι επικείμενες μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών λόγω των συνεπειών από την πανδημία, είναι ένα από τα μείζονα θέματα που έχει να επιλύσει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” φρόντισαν από προχθές να εξοφλήσουν τη δόση Φεβρουαρίου, ώστε να μετριαστεί το δυνατόν περισσότερο και η όποια αντίδραση των ποδοσφαιριστών. 

Στο Τριφύλλι δεν επιθυμούν βέβαια να μπουν σε έναν κύκλο αντιπαράθεσης με τους παίκτες, μεταφέροντας αρνητισμό σε ολόκληρο τον οργανισμό της ομάδας. Το “ψαλίδι” που θα προτείνουν δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα και για την ώρα έχουν γίνει μόνο τα προσχέδια, που σε μεγάλο βαθμό θα επηρεαστούν από το ύψος της ζημιάς που θα έχει η ΠΑΕ στα φετινά κυρίως έσοδά της. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να βιαστούν στις συζητήσεις με τους αρχηγούς, αφού θέλουν να έχουν πρώτα μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. 

Σύμφωνα με τη “Sportday” πάντως, το όριο των μειώσεων αναμένεται να κυμανθεί στο 15-20% των ετήσιων αποδοχών των παικτών, κάτι που μεταφράζεται σε ένα ποσό κοντά στο 60 με 80% των απολαβών των ποδοσφαιριστών για την περίοδο του lockdown. 

Πηγή: sdna.gr