Στο ΔΣ της ΠΑΕ ο Σαραβάκος

    Ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος, παίρνει θέση και στο ΔΣ της ΠΑΕ αναλαμβάνοντας πιο αναβαθμισμένο ρόλο στην ιεραρχία της ομάδας.

    Ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, ενώ ο Σπύρος Βλάχος είναι ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ. Η διοίκηση του «τριφυλλιού», αποφάσισε να τους αναβαθμίσει ορίζοντας τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «πράσινης» ΠΑΕ.

    Αμφότεροι θα διατηρήσουν τους ρόλους που έχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, απλώς από εδώ και στο εξής θα βαράνε… «διπλοβάρδιες», ως νέα μέλη του ΔΣ του ΠαναθηναϊκούΗ απόφαση αυτή είχε ληφθεί από το ΔΣ της Τρίτης ωστόσο λόγω φόρτου εργασίας πήρε παράταση μερικές μέρες. 

    Πλέον, το συμβούλιο θα αριθμεί εννέα μέλη αντί για επτά. Εκτός από τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Σπύρο Βλάχο τις υπόλοιπες επτά θέσεις έχουν οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης(πρόεδρος), Λεωνίδας Μπουτσικάρης(α᾽ αντιπρόεδρος), Γιάννης Παναγιωτίδης(β᾽ αντιπρόεδρος), Δημήτρης Βρανόπουλος (εκπρόσωπος Ερασιτέχνη), Γιάννης Αλαφούζος, Άννα Λουμίδη και Γιώργος Μαθιόπουλος.