Στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα γίνει η ονοματοδοσία του κλειστού της Καρδίτσας σε «Γιάννης Μπουρούσης»

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Καρδίτσα γνωστοποίησε πως το κλειστό γυμναστήριο της πόλης θα μετονομαστεί σε «Γιάννης Μπουρούσης» κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο (17/9).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Καρδίτσα:

«Το μεγάλο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, εκτός από το τεράστιο όνομα του αντιπάλου και το αγωνιστικό ενδιαφέρον, έχει ξεχωριστή σημασία για έναν ακόμη πολύ ιδιαίτερο λόγο. Στο ημίχρονο του αγώνα, θα γίνει και επίσημα, η ονοματοδοσία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου σε Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».  

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του πρώην αρχηγού της Εθνικής μας Ομάδας και θρύλου των ευρωπαϊκών γηπέδων, θα υλοποιηθεί με πανηγυρικό τρόπο, μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, που θα έχει την ευκαιρία να τιμήσει μια πολύ μεγάλη αθλητική προσωπικότητα της περιοχής μας.

Πέρα από την τεράστια αθλητική του καριέρα, ο Καρδιτσιώτης Γιάννης Μπουρούσης, πρόσφερε τα μέγιστα ως αθλητής στην περυσινή χρονιά και συνεχίζει να προσφέρει, αυτή τη φορά ως διοικητικός ηγέτης του Α.Σ.Καρδίτσας».