Στο Γουδή η έδρα του πόλο

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται στην Α2 για τη νέα αγωνιστική σεζόν και η έδρα της ομάδας θα βρίσκεται στο Γουδή, ύστερα από σύσκεψη των «πράσινων».

Οι υπεύθυνοι του τμήματος Πόλο και η διοίκηση του Συλλόγου συμφώνησαν με τους αρμόδιους και η νέα έδρα της ομάδας θα βρίσκεται στο Γουδή. Την προηγούμενη χρονιά, λόγω προβλημάτων, δεν υπήρχε συγκεκριμένη έδρα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη έδρα και στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να νιώσει φέτος ότι αγωνίζεται σε πιο οικείο περιβάλλον, γεγονός που ενδέχεται και να το βοηθήσει να ανέβει ξανά στη μεγάλη κατηγορία.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.