Στο στόχαστρο της Λέγκια ο Κουλιμπαλί

Την περίπτωση του Ουσμάν Κουλιμπαλί εξετάζει η Λέγκια, η οποία δεν αποκλείεται να καταθέσει τις επόμενες μέρες και επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η LiveSport, η Λέγκια φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κουλιμπαλί, για τον οποίο αναμένεται σύντομα να καταθέσει και επίσημη πρόταση, η οποία θα κυμαίνεται κοντά στις 300.000 ευρώ.

Από τη πλευρά τους στο Τριφύλλι δεν εμφανίζονται αρνητικοί στη παραχώρηση του διεθνή παίκτη από το Μάλι. Να θυμίσουμε πως για το Κουλιμπαλί έχει ενδιαφερθεί και η Αστάνα. με τη περίπτωση να μένει ανοικτή και να περιμένουμε σύντομα εξελίξεις.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.