Στο τιμ του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μαρτάκος

Ο Παναθηναϊκός κάνει μια σημαντική προσθήκη στο τιμ του, προσλαμβάνοντας τον πρώην επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης του Ολυμπιακού Πειραιώς, Γιώργο Μαρτάκο και εντάσσοντας έτσι την τεχνολογία πιο έντονα στην καθημερινότητα του.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να επενδύσει περισσότερο σε σχέση με άλλα χρόνια σε σημεία που υπήρχαν «κενά» τα προηγούμενα χρόνια. Η πρόσληψη του αναλυτή Γιώργου Μαρτάκου είναι μία από τις κινήσεις της ΠΑΕ για να καλύψει αυτα τα κενά.

Το όνομά του μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό, όμως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αναλυτές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μαρτάκος ήταν για 8 χρόνια επικεφαλής στο τμήμα ανάλυσης του Ολυμπιακού, αποχωρώντας από τους Πειραιώτες τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Μαρτάκος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Πρέντραγκ Έρακ στην ανάλυση των αγώνων της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, ενώ από εκεί και πέρα θα υπάρξει περαιτέρω στελέχωση ενός τιμ που θα πάρει πάνω του όλη την ανάλυση των στοιχείων τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και της ακαδημίας. Εισάγοντας πολύ πιο έντονα την τεχνολογία και την ανάλυση στην καθημερινότητα όλου του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και συμμετέχοντας, εκτός από το «διάβασμα» των αντιπάλων και στο σκάουτινγκ παικτών που θα βρίσκονται στο «ραντάρ» των «πράσινων» σε κάθε μεταγραφική περίοδο.