«Στο τραπέζι για Ανουάρ η προοπτική δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν»!

  Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση του Ανουάρ μιας και είναι πλέον δεδομένο ουσιαστικά ότι δεν θα συνεχίσει στην Βαγιαδολίδ.

  Νέο ρεπορτάζ από την Ισπανία δημοσιεύτηκε για το μέλλον του Ανουάρ. Πιο συγκεκριμένα το diariodevalladolid.es αναφέρει πως στην ομάδα του Μαροκινού θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει. Το μόνο που δεν είναι σίγουρο ακόμα είναι ο τρόπος που θα γίνει αυτό μιας και ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

  Ο Ανουάρ δεν είναι στα πλάνα του προπονητή και θέλει να βρει νέα ομάδα. Πάντα υπάρχει ο Παναθηναϊκός στο μυαλό του αλλά θα προτιμούσε έναν… Παναθηναϊκό στην Ισπανία. Ταυτόχρονα η νέα προοπτική που έπεσε στο τραπέζι από την Βαγιαδολίδ είναι ένας δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

  Πρόκειται για μια μέθοδο που χρησιμοποιείται συχνά τα τελευταία χρόνια. Την επιστρατεύουν οι ομάδες όταν δεν θέλουν να χάσουν τσάμπα έναν παίκτη αλλά ταυτόχρονα βλέπουν ότι κανείς δεν προτίθεται να δώσει άμεσα αρκετά λεφτά για αυτόν. Κάπως έτσι μπαίνει η υποχρεωτική οψιόν πάνω σε έναν στόχο (πχ κατάκτηση Κυπέλλου) ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »