Στοίχημα: Οι αποδόσεις για την κατάκτηση του Κυπέλλου

    Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την ολοκλήρωση της προμητελικής φάσης.

    Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Άρη στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, Λεβαδειακός και ΟΦΗ νίκησαν Κηφισιά και ΑΕΚ αντίστοιχα και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Σερέλης: Οι δηλώσεις του για την ήττα από την Φενέρ!

    Οι στοιχηματικές εταιρίες βλέπουν ως φαβορί τον ΠΑΟΚ (1.90), με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί σε απόδοση 2.85. Τρίτος είναι ο Λεβαδειακός (6.50) ενώ το απόλυτο αουτσάιντερ είναι ο ΟΦΗ (13.00).

    Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…