Στον «αέρα» η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο αναβολής στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς για την ώρα έχουν «κολλήσει» οι συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά Αλαφούζου και εκείνη του Παϊρόζ.

Ως γνωστόν για την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία επρόκειτο να εγκριθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέσω της οποίας αναμενόταν να προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησίας και η ομάδα να περάσει στην PanAsia.

Παρ’ όλα αυτά, για την ώρα φαίνεται οι συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου και του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, να έχουν «κολλήσει» και να μην υπάρχει συμφωνία. Για τον λόγο αυτόν, η αυριανή Γενική Συνέλευση υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναβληθεί.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς πως τα πράγματα βρίσκονται σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο καθώς από τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του συλλόγου. Η αλλαγή «σελίδας» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία και ο χρόνος σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται σύμμαχος.

Πηγή: SDNA.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...