Στον αέρα οι επαφές με τη NOVA!

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τη NOVA φαίνεται πως έχουν παγώσει, για την τηλεοπτική του στέγαση, με την Cosmote TV να βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο.

Τα προβλήματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, κυρίως το ερώτημα αν θα παραμείνει στην πρώτη κατηγορία ή όχι, έχουν κλονίσει τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού, με τους ίδιους να έχουν σταματήσει τις επαφές με το τριφύλλι εδώ και περίπου 10 μέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, ο Παναθηναϊκός έχει πρόταση και από την Cosmote TV και αυτήν τη στιγμή, λόγω ρευστότητας χρημάτων, μοιάζει φαβορί για τη στέγαση του τριφυλλιού.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...