Στον «αέρα» το νέο πρωτάθλημα λόγω των τηλεοπτικών συμβολαίων!

«Μπλόκο» στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League, με δέκα ομάδες να ψηφίζουν αρνητικά. «Ναι» από Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και «παρών» ο Άρης.

Με δέκα «όχι», τρία «ναι» και ένα «παρών», δεν έγινε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League, στο σημερινό(8/7) Δ.Σ. που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ομάδων δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να βρεθεί μία συνολική λύση. Έτσι, με βάση τα σημερινά δεδομένα το επόμενο πρωτάθλημα βρίσκεται στον «αέρα».  

Να αναφέρουμε ότι Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τη Nova και για αυτό δεν ψήφισαν «όχι». 

Επιπλέον, για να περάσει η προκήρυξη απαιτείται η ψήφος από τα 3/4 των ομάδων. Στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Λίγκας χρειάζεται και πάλι το ίδιο ποσοστό για να ψηφιστεί, ενώ αν χρειαστεί και τρίτη Γ.Σ, θα απαιτούνται οχτώ ψήφοι. 

Ανάμεσα σε όσα ακούστηκαν στην τηλεδιάσκεψη, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει επικεφαλής στην εξεύρεση λύσης, καθώς ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά τα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά.