Στον… κόσμο του ο Αυγενάκης: Συζητάει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

  Μπορεί ο Νίκος Χαρδαλιάς, να ανακοίνωσε νέα μέτρα για την εξάλειψη της πανδημίας, ωστόσο από ότι φαίνεται ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ζει σε ένα άλλο… σύμπαν.

  Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της Σούπερ Λίγκ συναντήθηκε με τον υφυπουργό αθλητισμού με «φόντο» τη σταδιακή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

  Βέβαια το τάιμινγκ της συγκεκριμένης κίνησης μόνο… ατυχές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς στη χώρα η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική παντού!

  Το εμπλουτισμένο σχέδιο της Λίγκας λοιπόν εμπεριέχει εμπεριστατωμένα ειδικά πρωτόκολλα και βέλτιστες πρακτικές εφαρμογής τους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

  Η συζήτηση επί του θέματος θα συνεχιστεί εντατικά τις προσεχείς ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί και το εξειδικευμένο επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται η Super League.

  Παράλληλα, έγινε αναφορά σε επιπλέον κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη του επαγγελματικού αθλητισμού, έπειτα και από την προχτεσινή ψήφιση των διατάξεων για τις μειώσεις στον ΦΠΑ των εισιτηρίων και στην φορολογία συμβολαίων των προπονητών, ώστε να εξομοιωθεί με εκείνη των αθλητών.

  Εκ μέρους της Super League συμμετείχαν ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, η αναπληρώτρια πρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου, ο υπεύθυνος ιατρός για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Ξενοφών Ρούσσης και τα μέλη της Επιτροπής, Κώστας Καραπαπάς, Ηλίας Πουρσανίδης, Σωτήρης Μάρκου.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »