Στον Παναθηναϊκό η Ξηντάρα!

    Μετά την πρόσληψη του Απόστολου Οικονόμου στην τεχνική ηγεσία, ο Παναθηναϊκός προχώρησε και στην απόκτηση της Εβίτας Ξηντάρα που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

    Σημαντική ενίσχυση για το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, καθώς απέκτησε την Εβίτα Ξηντάρα, που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

    Η αθλήτρια που αγωνιζόταν στην Θέτιδα Βούλας θα ενισχύσει τα φίνα κορίτσια στην επιστροφή τους στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Παναθηναϊκού, εκτός από την απώλεια της Σοφίας διατήρησε το ρόστερ της.

    Έτσι, δείχνει πως παραμένει προσηλωμένη στους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν και παρά τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν λόγω της πανδημίας και της διακοπής.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.