Στον Παναθηναϊκό το μυαλό του Παπαγιάννη

Το πόσο αγαπά τον Παναθηναϊκό απέδειξε ο Γιώργος Παπαγιάννης, καθώς παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βρεθεί κι αυτός στη Βιτόρια για τους αγώνες με τη Λαμποράλ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάτι που επαληθεύει το πόσο θα ήθελε να είναι μαζί με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Παπαγιάννης ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει ενωμένους τους συντελεστές του Παναθηναϊκού, συνοδευόμενη από το εξής μήνυμα: «Αυτή είναι η ώρα μας παιδιά. Ας δείξουμε σε όλους τι αξίζει η ομάδα μας. Το σώμα μου δεν μπορεί να είναι εκεί, αλλά το μυαλό μου θα είναι μαζί σας».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »