Στον τελικό η Κ17 του Παναθηναϊκού!

    Η Κ17 του Παναθηναϊκού νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ χάρις σε γκολ του Μαυρούδη και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

    Παναθηναϊκός (Σ.Συλαϊδόπουλος): Χατζηγιανάκης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Καραγιάννης (89′ Αναστόπουλος), Σαντικάι, Μαυρουδής, Τζαβίδας (60′ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (77′ Σπίνος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος (72′ Τσιμπόκας), Ηλιάδης (54′ Σαμαράς)

    ΠΑΟΚ: (Α. Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Καραμπέρης (76′ Σαπουντζής), Βουτσάς, Ατμαζίδης (68′ Καλουτσικίδης), Πουρναράς (63′ Τάχατος), Μουτζούρης, Βρακάς (63′ Τσιάκαλος), Γρόσδης, Κορέας, Θεοδωρίδης, Σπαρτιάτης (63′ Αβεντισιάν)

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.