Τούρκικες «σειρήνες» για Αγιούμπ!

    Στα «ραντάρ», ουκ ολίγων, τούρκικων ομάδων βρίσκεται ο Γιασίν Αγιούμπ σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα.

    Ο Μαροκινός χαφ μπορεί να είναι από τους υψηλότερα αμειβόμενους στο «πράσινο» ρόστερ, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα περίμεναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όταν και τον απέκτησαν, ως ελεύθερο, τον Ιανουάριο του 2020.

    Ο Γιασίν Αγιούμπ είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ο Μαροκινός μέσος έχει ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που πράττει ταυτόχρονα και ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Πιέρ Ντρεοσί.

    Το συμβόλαιο του Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ καθαρές απολαβές και από τη στιγμή που έχουμε ήδη διανύσει το μισό της σεζόν οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν μίνιμουμ τις 200.000 ευρώ.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο 26χρονος μέσος έχει ήδη προταθεί στις μισές ομάδες της τουρκικής Süper Lig όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, αν και η έρευνα αγοράς για ενδεχόμενη μετακίνησή του δεν έχει περιορισμό…