Στραματσόνι: «Είμαι σοκαρισμένος με όσα γίνονται στην Ελλάδα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι σε δηλώσεις του στον Ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 1» μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Για την αναστολή των πρωταθλημάτων: «Δεν είναι καλή περίοδος για την Ελλάδα. Ως άνθρωπος που αποτελώ κομμάτι του ποδοσφαίρου, δεν μπορώ παρά να είμαι σοκαρισμένος. Τέτοιες πράξεις εκφοβισμού δεν είναι καθόλου καλή ένδειξη για το ποδόσφαιρο και είναι σημαντικό να σταματήσουμε και να σκεφτούμε. Σύμφωνα με την κυβέρνηση, δεν θα έχουμε πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή. Έτσιη ομάδα μου θα πάει απευθείας την επόμενη Πέμπτη στο παιχνίδι με τον Αγιαξ. Όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχουν σταματήσει, δικαιολογημένα, αν δει κανείς τα σοβαρά περιστατικά που έχουν συμβεί. Το θέμα πλέον είναι περισσότερο πολιτικό, παρά αθλητικό. Η κίνηση αυτή, που δείχνει εντυπωσιακή, ήταν πρόταση της UEFA μετά τον εμπρησμό που έγινε, αφού δεν είναι αποδεκτό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Η UEFA δεν έχει εμπιστοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Ελληνική Ομοσπονδία». 

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ο πρόεδρός μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για να επανέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που πρέπει να βρίσκεται κανονικά. Από την ανθρώπινη πλευρά, αυτά τα πράγματα είναι άσχημα για το άθλημα. Είναι πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Ελπίζω, όπως σε όλα τα πράγματα, θα μπορέσουν να υπάρξουν αλλαγές για να γίνει μια αναδιάρθρωση, να χτιστεί κάτι νέο, ‘όπως έγινε στο παρελθόν στην Ιταλία».

Για την οικονομική κρίση: «Η ποιότητα ζωής έχει επιστρέψει σε καλό επίπεδο, οι Έλληνες είναι ένα έθνος που διανύει μια περίοδο εξελίξεων, αλλά η Αθήνα εξακολουθεί να είναι πολύ όμορφη».

Για την ευκαιρία του Παναθηναϊκού: «Η γοητεία του να εργάζεσαι για ένα τέτοιο κλαμπ, με τόσους οπαδούς, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αναμφίβολα είναι μια μεγάλη εμπειρία, γιατί όλα τα αντιμετωπίζω όλα χρησιμοποιώντας τα αγγλικά, κι αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που διαρκώς εξελίσσεται είναι πολύ σημαντικό. Η Ιταλία παραμένει το πρώτο μου σπίτι, αλλά αυτή η δυνατότητα μου αφήνει ανοικτές, πολλές πόρτες». 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...