Στραματσόνι: «Όταν δέχεσαι δύο γρήγορα γκολ είναι δύσκολο να το διαχειριστείς»

Ο Αντρέα Στραματσόνι σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τόνισε πως ήταν δύσκολο οι πράσινο ινα διαχειριστού το ματς λόγω των δύο γρήγορων γκολ που δέχτηκαν.

Αναλυτικά:

«Όταν δέχεσαι δυο γκολ έτσι γρήγορα γρήγορα από στατικές φάσεις είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, προσπαθήσαμε στο δεύτερο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο Ιταλός σε ανέφερε σε ερώτηση που του έγινε για το πλάνο του και το αν πήρε πολλά ρίσκα «Είχαμε δουλέψει στις στατικές φάσεις πριν το ματς επειδή γνωρίζαμε τη δύναμη του Ολυμπιακού σε αυτές, ωστόσο τελικά δεχθήκαμε δύο γκολ με αυτό τον τρόπο, για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Τέρματα που σημειώνονται με τέτοιο τρόπο μπορούν να σκοτώσουν το παιχνίδι».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...