Συγκλονιστικός Παππάς: «Να τα βράσω και τα κύπελλα και τα πτυχία – Που ήταν όλοι αυτοί όταν…» (vid)

  Ο Νίκος Παππάς συγκλόνισε με τις δηλώσεις του στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη σταδιοδρομία του και το μεγαλύτερο κατόρθωμά του, μακριά από κύπελλα και πτυχία.

  Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, έστειλε μήνυμα με νόημα μέσω της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο σπουδαιότερο επίτευγμά του που δεν αφορά τις σπουδές και τον αθλητισμό.

  Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παππάς ανέφερε:

  «Δεν καθορίζει τον άνθρωπο κανένας τίτλος του μπάσκετ και κανένα πτυχίο. Εγώ σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν είμαι τόσο περήφανος για τα μετάλλια, τους τίτλους και τις ατομικές διακρίσεις, ούτε για τα λεφτά που μπορεί να έβγαλα ή όχι.

  Ξέρεις τι είναι το μεγαλύτερό μου κατόρθωμα; Το κατόρθωμά μου είναι στα γενέθλια μου να με παίρνει ο φίλος μου ο Γιαννάκης από την Κομοτηνή που τον γνώρισα πιτσιρικά στο “Ελπίδα” με τη μάνα του από πίσω να κλαίει.

  Παιδί χωρίς τα μαλλιά του, με ενδοφλέβια σε ένα καροτσάκι, να μου λέει η μάνα του θα χαθεί το παιδί και μετά από 10 χρόνια να με παίρνει στο Facetime με την κοπελιά του, να πίνει το ποτό του με τα ωραία του τα ρούχα και τα ωραία του τα μαλλιά και να μου λέει “Σε ευχαριστώ, σ’ αγαπώ, χρόνια πολλά”».

  Παρακολουθήστε παρακάτω:

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια