Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας- Odeon

Η Παναθηναϊκός συμμαχία ανακοίνωσε την συνεργασία της με μία από τις καλύτερο εταιρίες στο χώρο της ψυχαγωγίας την Odeon.

Η ανακοίνωση:

Η Odeon, μία από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ψυχαγωγίας, διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο πολυκινηματογράφων, αλλά και μονών κινηματογραφικών αιθουσών. Ενταγμένοι στη φιλοσοφία ενός ολοκληρωμένου ψυχαγωγικού χώρου, με πληθώρα επιλογών διασκέδασης πριν και μετά το σινεμά, οι κινηματογράφοι της Odeon προσφέρουν στον θεατή:

• Μοντέρνα αισθητική των αιθουσών
• Την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ήχο και εικόνα, όπως τα συστήματα ψηφιακής  και τρισδιάστατης (3D) προβολής της εταιρείας Dolby
•  Άψογη εξυπηρέτηση και εξελιγμένες υπηρεσίες
•  Parking και ξένοιαστη ψυχαγωγία
•  Πολλές προτάσεις για επιλογή ταινίας

Η Odeon διαθέτει κινηματογράφους στην Αθήνα (Odeon Kosmopolis, Odeon Starcity, Odeon Όπερα, Embassy Nova Odeon, Odeon Γλυφάδα), στη Θεσσαλονίκη (Odeon Πλατεία), στην Κρήτη (Odeon στο Talos Plaza), στην Κομοτηνή (Οdeon Κομοτηνής), στα Γιάννενα (Odeon Paralimnio) και στην Ξάνθη (Odeon Ξάνθης).

Για περισσότερες πληροφορίες για τους κινηματογράφους, επισκεφθείτε το www.odeon.gr.

Η ODEON προσφέρει στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

  1. 1+1 δωρεάν εισιτήριο (πληρώνεις ένα στην κανονική τιμή και παίρνεις άλλο ένα δωρεάν) για τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη. Η προσφορά δεν ισχύει για ταινίες 3D καθώς και για τις επίσημες αργίες.Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
  2. 50% έκπτωση στο bar: Επιπλέον τα μέλη, με την χρήση της προσφοράς, και για τις ημέρες που αυτή αφορά, θα έχουν 50% έκπτωση στο bar όταν θα αγοράζουν συνδυασμό μεσαίου αναψυκτικού και μεσαίου Pop corn (μεσαίο combo).
Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.