«Σχεδιάζει ήδη τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Σέρβος έχει κερδίσει 100% την εμπιστοσύνη της διοίκησης του Παναθηναϊκού και η παραμονή του και του χρόνου στην ομάδα μοιάζει σίγουρη.

Όπως αναφέρει και ο Τάσος Νικολογιάννης στο ΣΠΟΡ FM, o Ιβάν Γιοβάνοβιτς όχι απλά μένει στην ομάδα, αλλά σχεδιάζει ήδη τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν, καθώς κατάφερε στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής των πρασίνων να διεκδικεί την 2η θέση αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος. Έτσι λοιπόν, η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα εμπιστευτεί τον 59χρονο και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στο ΣΠΟΡ FM:

 «Δεν πιστεύεις στα μάτια σου με το πώς ήταν ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι και πώς είναι τώρα. Δεν είναι επιτυχία η έξοδος στην Ευρώπη. Επιτυχία είναι η εξέλιξη της ομάδας, η προοπτική, το ότι δίνει ελπίδα στον κόσμο ότι μπορεί του χρόνου να πάει για καλύτερα, διεκδικώντας το πρωτάθλημα.

Πλέον, έχει μπει σε έναν σωστό δρόμο, και πρέπει να το πούμε αυτό, ήταν ιδανική η επιλογή Γιοβάνοβιτς, δούλεψε πολύ σκληρά, με υπομονή, και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Και εκτός από το ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, είναι και ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Χθες πάλι έδωσε ρεσιτάλ σοβαρότητας και ταπεινότητας
»