Σχεδόν με μια ενδεκάδα απουσίες η προπόνηση!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε σήμερα προπόνηση στο Κορωπί και οι απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης άγγιζαν μια ολόκληρη ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός στη σημερινή προπόνηση είχε συνολικά εννέα απουσίες. Είναι δεδομένο ότι και τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πολλά και πλέον η κατάσταση μπορούμε να πούμε ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Αναλυτικότερα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Γιόχανσον, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Τσάβες, Καμπέσας, Μουνιέ, Λουτσιάνο, Κότσαρης, Κουντουριώτης.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση ήταν χωρισμένη σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν χθες με τον Ατρόμητο έκαναν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι αρκέστηκαν σε προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο και διαλειμματική προπόνηση.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...