Σχεδόν τελειωμένη υπόθεση ο Κιβρακίδης

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κυριάκου Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο στον Παναθηναϊκό, καθώς το deal μεταξύ των δύο συλλόγων αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Παρά το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες στο ”στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού δε δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτήν την υπόθεση, αυτή κυλάει ομαλότατα. Η ιδιαίτερη έμφαση δε δόθηκε, διότι οι ”πράσινοι” ήθελαν να ρίξουν το βάρος και σε άλλες μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο Κιβρακίδης αναμένεται να αποκτηθεί άμεσα στο πλαίσιο και της ελληνοποίησης του «πράσινου» ρόστερ. Το ποσό αγοράς του παίκτη θα κυμανθεί στις 200.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Παναθηναϊκός θα δώσει κι ως ελεύθερο τον τερματοφύλακα Νίκο Γιαννακόπουλο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...