Σχένκεφελντ: «Απογοητευτική η χρονιά αν δεν βγούμε στην πρώτη τετράδα»

  Ο Ολλανδός στόπερ του «τριφυλλιού», Μπαρτ Σχένκεφελντ, μίλησε στο κανάλι του ΟΠΑΠ Α.Ε, για σερί νικών του τριφυλλιού, τον Λάζλο Μπόλονι, το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ευρωπαϊκό στόχο των «πρασίνων»

  Αναλυτικά όσα είπε:

  Για τις τρεις νίκες: «Φυσικά οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Νομίζω ότι παίζουμε με περισσότερη ενέργεια και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά μας αυτή την περίοδο».

  Για το τι άλλαξε ο Μπόλονι: «Νομίζω ότι βγάζει σε όλους μας πάρα πολλή ενέργεια και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι. Αν ασκείς αρκετή πίεση στην άλλη ομάδα, τότε κάνουν λάθη. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι κοιτάμε ψηλά τώρα»

  Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Πρώτα απ΄ όλα νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε την ενέργεια που βγάζουμε πάντα. Τότε θα έρθει η ποιότητα και θα το κάνουμε πολύ δύσκολο για εκείνους και θα πάμε για τη νίκη».

  Για το στόχο της Ευρώπης: «Πρέπει να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλιώς θα είναι μια απογοητευτική χρονιά, επειδή όλοι μπορούν να βρουν όσες δικαιολογίες θέλουν, αλλά στο τέλος της ημέρας οι καλύτερες ομάδες είναι στην κορυφή και εκεί πρέπει να είμαστε και εμείς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και η σεζόν θα είναι καταστροφική αν δεν είμαστε στην πρώτη τετράδα»

  Για τον κορωνοϊό: «Ο κορωνοϊός για όλους είναι μια πρόκληση, αλλά νομίζω ότι για μας και για τους ανθρώπους που έρχονται από άλλες χώρες και είναι μόνοι, είναι λίγο πιο δύσκολο. Στο τέλος της ημέρας είναι το ίδιο δύσκολο για όλους και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

  Για τις γιορτές: «Εύχομαι στους οπαδούς όλη την υγεία και την ευτυχία του κόσμου»