Συγκλονιστικό: Το ντοκιμαντέρ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Παύλο Γιαννακόπουλο! (Vid)

  Ένα ντοκιμαντέρ που δεν χάνεται δημιούργησε και δημοσίευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι αυτό είναι αφιερωμένο στον εμβληματικό, αείμνηστο ηγέτη της, Παύλο Γιαννακόπουλο!

  Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (17/4) το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο Παύλο Γιαννακόπουλο, τον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

  Ένα ντοκιμαντέρ που άπαντες στο «τριφύλλι» κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό είναι τώρα διαθέσιμο για όλους, αφού η «πράσινη» ΚΑΕ επέλεξε να το δημοσιοποιήσει μέσω YouTube, για να είναι εφικτή η πρόσβαση όλων.

  Το περιεχόμενο του «Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός μου» είναι απλά καθηλωτικό με ανθρώπους-μορφές του αθλητισμού -και όχι μόνο- που έζησαν από κοντά την πορεία και την συνεισφορά του στην πράσινη οικογένεια να την αποτυπώνουν με τα λόγια τους για εκείνον και τις αντίστοιχες ιστορίες. 

  Ανάμεσα στους ανθρώπους που μιλούν για τον τεράστιο Παύλο και οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Δημήτρης Ιτούδης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Μάνος Παπαδόπουλος, Ντομινίκ Ουίλκινς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Σιμόν Μιζράχι, Τζόρντι Μπερτομέου.

  Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που δεν χάνεται για μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

  Δείτε το ντοκιμαντέρ:

  Πηγή: SDNA.gr