Συνάντηση Αλαφούζου-Χριστογεώργου και καταρχήν συμφωνία!

    Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα και οι υπογραφές για την επέκταση του συμβολαίου του είναι πλέον θέμα χρόνου.

    Ο 21χρονος τερματοφύλακας άκουσε από τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ ότι ο σύλλογος εμπιστεύεται το ταλέντο του και ποντάρει πολλά στην πρόοδο του, ενώ ο Χριστογεώργος επεσήμανε την ικανοποίηση του για τη απευθείας επαφή και τόνισε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό επεκτείνοντας το συμβόλαιο του. 

    Ο ρόλος του στην ομάδα συζητήθηκε μεν αλλά δίχως συγκεκριμένες εγγυήσεις για ευνόητους λόγους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προέκυψε καταρχήν συμφωνία και είναι απλώς θέμα χρόνου οι υπογραφές νέου συμβολαίου μεταξύ των δυο πλευρών. 

    Γενικώς, ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να κλείσει τα μέτωπα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα του και δεν είναι τυχαίες οι κινήσεις που γίνονται όλο αυτό το διάστημα προς αυτήν την κατεύθυνση, προκειμένου να περιοριστούν, ή και να εκμηδενιστούν, τα φαινόμενα αποχώρησης παικτών από το σύλλογο που έχουν μέλλον.