Συνάντηση Ουζουνίδη-Βλαχοδήμου

Ο νεαρός τερματοφύλακας είδε έναν ευσεβή πόθο του να καταρρέει, αφού το deal μεταξύ “αετών” και τριφυλλιού εν τέλει δεν ευοδώθηκε. Πάντως, ο κίπερ των πρασίνων ξεκαθάρισε στον Εβρίτη τεχνικό πως πλέον είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με το σύλλογο.

Ο Ουζουνίδης κατόπιν της συμφωνίας που χάλασε με τους Πορτογάλους ζήτησε συνάντηση με τον Βλαχοδήμο, ώστε να δει αν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει επηρεαστεί ή αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Εν τέλει, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν σαφέστατος πως δεν αντιμετωπίζει κανένα θέμα και πως το μυαλό του είναι πλήρως στην ομάδα. Η Μπενφίκα πάντως αναμένεται στο άμεσο μέλλον να κρούσει εκ νέου την θύρα των πρασίνων με νέα πρόταση για τον Βλαχοδήμο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.