Συνεχίζει να πιέζει ο Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ συνεχίζει τις πιέσεις και τις απειλές για αφαίρεση βαθμών εξαιτίας μιάς κίνησης που έγινε απο την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» όταν ο Δανός έμαθε για την εξόφληση του Χούλτ έγινε πυρ και μανία και άρχισε ξανά τις πιέσεις για την εξόφληση των δόσεων που του οφείλονται. Το γεγονός ότι ο παίκτης της Ζυρίχης έχει τον ίδιο δικηγόρο με τον Χούλτ και τον Κουτρουμπή επηρεάζει την υπόθεση. Τα χρήματα που ζητάει ο 26χρονος αμυντικός φτάνουν τις 102.000 ευρώ και είναι συγκεκριμένα 100.000 ευρώ από το υπόλοιπο της δόσης του Νοεμβρίου, 46.000 ευρώ από τη δόση του Δεκεμβρίου και άλλες 46.000 ευρώ από μία δόση που λήγει στις 6 Ιανουαρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι στις 11/1 θα εκδικαστεί η υπόθεση για τα οφειλόμενα.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...