«Συζητάει με Λέγκια για να διατηρήσει τον Νάγκι στο Κορωπί ο Ρόκα»

  Αναλυτικά, τα θέματα που γράφτηκαν από τις αθλητικές «φυλλάδες» της χώρας, που αφορούσαν τον Παναθηναϊκό.

   Στην Ισπανία λένε ότι ο Ρόκα άρχισε τις συζητήσεις με τη Λέγκια για να διατηρήσει τον Νατζ στο Κορωπί. Με επέκταση δανεισμού διότι η κρίση του κορωνοϊού δεν επιτρέπει την υλοποίηση της συμφωνίας για αγορά του Ούγγρου. Στη Βαρσοβία ωστόσο θέτουν ως προϋπόθεση την επέκταση του συμβολαίου που έχει η Λέγκια με τον παίκτη. Το ατού του Νατζ, σύμφωνα με όσα λένε στο Κορωπί, είναι ότι παίζει πρωτίστως για την ομάδα κι ότι δεν διστάζει να βάζει τα πόδια του στη φωτιά. Η συμφωνία πάντως μοιάζει αυτή την περίοδο να ‘ναι 60-40 για αποχώρηση.  (SPORTDAY)

  Δεν θέλω να γίνω αυτόκλητος υπερασπιστής κανενός, απλώς αναρωτιέμαι. Σύμφωνοι να μείνουν εκτός Μανωλάς, Σωκράτης από την αποστολή της Εθνικής για τα μαρτιάτικα φιλικά που θα έδινε στις ΗΠΑ. Να κληθεί όμως ο τραυματίας Μαυροπάνος. Και να προτιμηθεί ο όντως πολύ καλός, αλλά μόνο επί Καρέρα στον πάγκο Σβάρνας και να αγνοηθεί o εξαιρετικός καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν Πούγγουρας; Κάτι δεν (μου) κολλάει… (SPORTIME)

  Λέτε κάποιοι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να επηρεαστούν αρνητικά και ως προς το μέλλον της καριέρας τους στην ομάδα λόγω των επικείμενων μειώσεων; Διόλου απίθανο! Και το ενδιαφέρον είναι πού θα βρουν προτάσεις και τι ύψους θα είναι αυτές. Διότι τα πολλά λόγια είναι εύκολα, το ζητούμενο είναι τι γίνεται τελικά στην πράξη… (LIVE SPORT)

  Το διάβασα και μου έπεσε το ματοκυάλι. Τι 300άρι το συμβόλαιο του Φάουστο; Πάμε καλά; Τόσα να του προσέφερε κάποιος για να υπογράψει… εφ’ όρου ζωής, θα το έκανε ο Ισπανό! Για να ξέρετε, με 170 χιλιάρικα σύνολο τη διετία υπέγραψε το πουλέν του Νταμπίζα. Και ενδεικτικό των δυσκολιών που υπάρχουν, ακόμη και γι’αυτά δεν φαίνεται διατεθειμένος να συζητήσει (ακόμη τουλάχιστον) κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου… (SPORTIME)

  sofa offers
  Loading...
  Translate »