Τα δεδομένα για Nova και Παναθηναϊκό

Παρότι έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τις διεργασίες για το Liga TV, δεν έχει εγκαταλείψει το σενάριο της παραμονής στη Nova.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Livesport, στον Παναθηναϊκό δεν διέκοψαν ποτέ την επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Nova και παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή για κάθε ενδεχόμενο.

Η σύμβαση των «πράσινων» με το συνδρομητικό κανάλι τελειώνει τον Ιούλιο, αλλά περιλαμβάνει έναν συγκεκριμένο όρο που δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να εξετάσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση από τηλεοπτικό πάροχο.

Παρόλα αυτά, η πιο σημαντική εκκρεμότητα των δύο πλευρών αφορά τα playoffs. Η Nova εξασφάλισε πέρσι όλα τα εντός παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έναντι 5.4 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό που δόθηκε όμως είναι ενιαίο και δεν χωρίζεται στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τα playoffs.

Συνεπώς, αν τελικά τα playoffs δεν πραγματοποιηθούν λόγω του κορωνοϊού, αναμένεται να συζητηθεί από τις δύο πλευρές το ποσό που δεν θα καταβάλλει η Nova. Αν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι του συνδρομητικού καναλιού δεν καταλήξουν σε συμβιβασμό, θα προσφύγουν αμφότεροι στη Δικαιοσύνη για να διευθετήσουν το θέμα. Πάντως καμία εκ των δύο πλευρών δεν φαίνεται να έχει τέτοια διάθεση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η συνεργασία και η συνεννόηση μεταξύ τους είναι πολύ καλή και η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να παραμείνει στο συνδρομητικό κανάλι, αλλά στην απόφαση αυτού αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο η διεξαγωγή ή μη των playoffs. Η διαφαινόμενη ματαίωση τους θα επηρεάσει το οικονομικό κομμάτι που πρέπει να διευθετήσουν οι δύο πλευρές, καθώς θα μειωθεί σημαντικά το ποσό που προβλέπει ως τώρα η συνεργασία τους.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.