«Τα δεδομένα για το μπάτζετ της νέας χρονιάς»

    Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο μπάτζετ που θα έχει ο Παναθηναϊκός τη νέα αγωνιστική περίοδο.

    Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:

    «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει απεριόριστο μπάτζετ. Αν ήταν έτσι, θα έφερνε και τον Λεμπρόν Τζέιμς. Θα πλήρωνε και το Buy-out στη Μπασκόνια.

    Δε γίνεται να δώσει μεγάλα συμβόλαια σε όλες τις θέσεις, εκτός κι αν κάνει λιγότερες μεταγραφές. Στον Γιαμπουσέλε θα έδινα 2 εκατ. ευρώ, να μπει με την πόρτα.

    Υπάρχει υψηλή κίνηση στην περιφέρεια. Μην μας προξενήσει μεγάλη εντύπωση, αν ο Γκραντ ανέβει στη θέση 3 με τον Σορτς στον «άσο».

    Ο πρωτοκλασάτος ψηλός θα προέρχεται από το NBA. Από την Ευρωλίγκα θα έβλεπα τον Οτούρου, ίσως και τον Τάις.

    Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Παναθηναϊκός είχε το πληρέστερο ρόστερ στην Ευρώπη. Σε αυτό, προστίθεται ο Σορτς, ενώ μπαίνει βαθιά στο ροτέισον ο Τολιόπουλος. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν ξέρουμε πού θα πάει η δουλειά»

    Δείτε παρακάτω:

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Παλιότερα
    Νεότερα Most Voted
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια