Τα δεδομένα της υπόθεσης Εσιέν!

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Μάικλ Εσιέν επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στη σκληρή πραγματικότητα. Ωστόσο οι απαιτήσεις του Γκανέζου μέσου κάνουν πιο εύκολη την υπόθεση για το ίδιο το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά τις διοικητικές εξελίξεις και το πνεύμα αισιοδοξίας που επικρατούσε, στον Παναθηναϊκό προσγειώθηκαν απότομα με τις εξελίξεις που τρέχουν. Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα είναι κι εκείνο του Μάικλ Εσιέν. Η πράσινη ΠΑΕ χρωστάει λεφτά στον Γκανέζο άσο και μάλιστα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Μια αφαίρεση βαθμών, η οποία αν τελικά γίνει, τότε θα είναι η τρίτη και φαρμακερή που θα υποβιβάσει το σύλλογο.

Αναλυτικότερα ο Μάικλ Εσιέν δεν ζητάει την εξόφληση ολόκληρου του ποσού, όπως έκανε ο Γενς Βέμερ. Αυτό αυτόματα κάνει την υπόθεση πιο εύκολη από εκείνη του Γερμανού. Ο Εσιέν ζητάει να του εξοφληθούν οι δόσεις του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός χρωστάει στον παίκτη το ποσό των 53.000 ευρώ.

Η δόση του Φλεβάρη είναι κοντά στις 11.000 ευρώ, ενώ εκείνη του Μαρτίου αγγίζει τις 42.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό είναι σχετικά μικρό και αναμένεται να εξοφληθεί στον Εσιέν, ο οποίος μάλιστα έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τη δόση του Απριλίου που επίσης του χρωστάει η ΠΑΕ. Μια υπόθεση θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του τριφυλλιού έχει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών για να τα βρει με τον Εσιέν. Απομένει να διευκρινιστεί τι ισχύει μετά την παρέλευσή τους και αν δεν πληρώσει η ΠΑΕ, αφού πλέον δεν υπάρχει το δεύτερο περιθώριο επιπλέον πέντε εργάσιμων ημερών μετά από επίσημο παιχνίδι.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...