Τα εισητήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισητηρίων για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (17/05, 20:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη Τετάρτη 17 Μαΐου (20:30) τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Super League. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα μέσω viva.gr και είναι «ανοιχτή» για όλους τους φιλάθλους. Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου, η διάθεση θα πραγματοποιείται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων τις καθημερινές είναι 9:30 έως 17:30 και την Τετάρτη 17 Μαΐου, από τις 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης. Το Σ/Κ η διάθεση θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

13,14: 10 Ευρώ (μόνο από τη Θύρα 4)

6, 7: 15 Ευρώ

1, 5Β & 5Γ, 8, 12: 20 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11: 25 Ευρώ

10: 40 Ευρώ

3: 50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας».

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »