Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο

  Ανακοίνωση σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων όσον αφορά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

  Αναλυτικά:

  Από αύριο στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής

  Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου (15:00) τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

  Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Τρίτη 28/11 και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους τόσο ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr, όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά 9:30 έως 17:30. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η διάθεση θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ την Κυριακή τόσο ηλεκτρονικά όσο και στα εκδοτήρια από τις 09:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

  Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

  ΘΥΡΕΣΤιμή Εισιτηρίου
  6, 7, 13, 1410 Ευρώ
  1, 5Β & 5Γ, 8, 12,15 Ευρώ
  2, 5Α, 9, 1120 Ευρώ
  1030 Ευρώ
  350 Ευρώ

  Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

  Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

  Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

  Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »