Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…

Πριν από λίγες ημέρες, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είχε συνάντηση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αφορμή τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του Φαλήρου αντιμετώπισε μια κακή διαιτησία, στο οποίο αν δεν υπήρχε το VAR θα είχαν παρθεί πολλές λάθος αποφάσεις.

Με αφορμή αυτό, ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε με τον Κλάντεμπεργκ και έθεσε θέμα επιπέδου των διαιτητών που έρχονται από το εξωτερικό, με σκοπό να γίνονται οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Από ότι φάνηκε και με τα σφυρίγματα στη σημερινή αναμέτρηση, ο διοικητικός… ηγέτης του Παναθηναϊκού μάλλον «έτριξε τα δόντια» στον Άγγλο αρχιδιαιτητή και αυτός όρισε τον Εσθονό «τοπ κλας» διαιτητή, Κρίστο Tόβερ, ο οποίος έδειξε στη Λεωφόρο την… κλάση του.

Ένα πέναλτι «τραβηγμένο από τα μαλλιά» υπέρ του Άρη, μία αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες στον Μαουρίσιο (η μία εκ των οποίων υπερβολική) και ένα «πάρτι καρτών» στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ήταν ο απολογισμός του Τόβερ στη σημερινή σημαντική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Δήλαδη αν δεν μιλούσατε με τον Κλάτενμπεργκ, τι θα βλέπαμε σήμερα κύριε Αλαφούζο;