Τα κορυφαία game-winners του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ! (vid+poll)

Το Prasinoforos.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω και σας θυμίζει τα κορυφαία, εντός έδρας, game-winners του Παναθηναϊκού ενώ σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε και το κορυφαίο όλων!

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα της τελευταίας στιγμής, για αυτό και πολλές φορές ο νικητής ενός αγώνα κρίνεται ένα δευτερόλεπτο πριν την λήξη, ή ακόμα και μερικά δευτερόλεπτα μετά από αυτήν.

Έχουν υπάρξει δεκάδες φορές που αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού κρίθηκαν στην… τελευταία στιγμή. Εμείς γυρίζουμε τον χρόνο πίσω για να σας θυμίσουμε τα κορυφαία game-winners του Παναθηναϊκού στην έδρα του.

Βέβαια game-winner δεν είναι μόνο ένα καλάθι λίγο πριν την λήξη. Game-winner είναι οποιαδήποτε κίνηση στο τέλος ενός αγώνα, που κρίνει τον νικητή του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ψηφίστε το αγαπημένο σας game-winner:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.