Τα λόγια του Δώνη στους παίκτες στα αποδυτήρια

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο 1-1 επί της ΑΕΚ ο Γιώργος Δώνης, που έσπευσε να συγχαρεί τους παίκτες του για το πάθος που έβγαλαν στο χορτάρι.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, μπορεί στα αποδυτήρια να υπήρξε στεναχώρια για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης ήταν εμφανώς ικανοποιημένος, ειδικότερα κρίνοντας όλα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Έτσι, σύμφωνα με την «Πράσινη», ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα πως:

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, αφού στόχος μας ήταν η νίκη, αλλά θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια, διότι παίξατε με πειθαρχία, συγκέντρωση και ήσασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Για μένα το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι παίξαμε με την καρδιά μας σήμερα και αυτό δεν θα αλλάξει».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.