Τα «μαγικά χαρτάκια» δεν πωλούνται για το ερχόμενο ντέρμπι!

Μικρή είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι άνθρωποι της ομάδας μάλιστα έχουν αποκλείσει οριστικά το ενδεχόμενο του «sold out».

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς, ωστόσο όπως φαίνεται ο κόσμος δεν είναι πρόθυμος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τα εισιτήρια με την «ένωση» είναι σε σαφώς καλύτερη τιμή από εκείνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο προς το παρόν φεύγουν με πολύ αργό ρυθμό. Η ζήτηση είναι αισθητά μειωμένη και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας αποκλείουν το δεδομένο του sold out.

Αυτή η εξέλιξη έχει δύο εξηγήσεις. Αρχικά λόγω του αποτελέσματος στην Τρίπολη που έφερε μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο του τριφυλλιού. Μια ήττα που χαρακτηρίζεται και ως πισωγύρισμα. Δεύτερον λόγω της αναποτελεσματικότητας των ανθρώπων της διοίκησης να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή παρά και τη στήριξη του κόσμου.

Πάντως να αναφέρουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από χρήματα και σίγουρα είναι απαραίτητο να παρευρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο. Κυρίως για να στηρίξει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κι έπειτα για να δώσει στην ΠΑΕ μέσω της παρουσίας του ορισμένα έσοδα που μπορεί να είναι χρήσιμα για τη δύσκολη συνέχεια.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...