Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Nova και Παναθηναϊκό

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Επίσης, είναι δεδομένο πως η Nova αντιμετωπίζει προβλήματα μετά την ματαίωση των playoffs, δίχως όμως να γνωρίζει ακόμα πόσο θα στοιχίσει αυτό. Πάντως, σύμφωνα με την «Πράσινη», υπάρχουν πληροφορίες για πιθανό ιδιοκτήτη από το εξωτερικό και αν ευσταθούν ίσως αλλάξουν σημαντικά τα δεδομένα.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα καλό εγγυημένο συμβόλαιο και έτσι θα παραμείνει στο συνδρομητικό κανάλι. Αν όμως η Nova δεν αλλάξει χέρια ή δεν υπάρξει κάποια κινητικότητα προκειμένου να ορθοποδήσει οικονομικά, τότε όλα είναι πιθανά. Μάλιστα, το «τριφύλλι» συζητάει τη περίπτωση της Liga TV με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και άλλες μικρομεσαίες ομάδες.

Πάντως, η Nova έχει δείξει την επιθυμία να δείχνει και του χρόνου τα παιχνίδια του Παναθηναϊκό, αλλά το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν μπορεί.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.