Τα προβλήματα που οδηγούν στην… άδεια Λεωφόρο

  Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη (28/2, 21:00), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, με τη Λεωφόρο να αναμένεται να τη δούμε έτσι όπως δεν την έχουμε συνηθίσει.

  Περίπου οκτώ ώρες πριν το παιχνίδι, τα διαθέσιμα εισιτήρια ανέρχονται στα 2.150, κάτι το οποίο είναι σπάνιο για αγώνα του «τριφυλλιού» τις τελευταίες δύο σεζόν. Πολλοί από τους κατόχους διαρκείας, επίσης, είναι πιθανό να μην πάρουν το δρόμο προς το «Απ. Νικολαΐδης». Υπάρχουν, όμως, αρκετές εξηγήσεις γι’ αυτό.

  Πρώτο και κυριότερο, η απεργία των εργαζομένων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Πάρα πολύς κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο με τρένο, μετρό, λεωφορείο κλπ. Ακόμα και ταξί να ήθελε κάποιος να πάρει και να πληρώσει το κάτι παραπάνω, δεν μπορεί. Απεργούν και οι οδηγοί ταξί. Έτσι, δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στους οπαδούς που θα ήθελαν να πάνε σήμερα να δουν την αγαπημένη τους ομάδας, όχι μόνο στη Λεωφόρο, αλλά παντού.

  Δεύτερον, ας μη γελιόμαστε, η εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια. Καθημερινή, 21:00 το βράδυ, σε ένα παιχνίδι που δεν κρίνει πολλά, αρκετοί θα επιλέξουν να το δουν από την τηλεόραση, παρά να δώσουν λεφτά και να είναι κάτω από τη βροχή, που αναμένεται. (Δεν το επικροτούμε, αλλά εν μέρει τους κατανοούμε).

  Για όλους αυτούς τους λόγους, το «Απ. Νικολαΐδης» υπολογίζεται να έχει περίπου 10.000 φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι ελπίζουμε ότι θα ανταμειφθούν με καλό ποδόσφαιρο και φυσικά με τη νίκη.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια