Τα συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού για τον Στερν (pic)

Το βράδυ της Τετάρτης ένας θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ έφυγε από την ζωή και ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την θλίψη του για το δυσάρεστο γεγονός μέσω ανακοίνωσης που έβγαλε.

Ο Στερν ήταν κομισάριος του NBA για 30 χρόνια (1984-2014) και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του NBA και του αθλήματος συνολικά. Θεωρείται ο μεγαλύτερος παράγοντας οποιασδήποτε λίγκας σε οποιοδήποτε σπορ στην ιστορία του αθλητισμού. Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από το γραφείο του κομισάριου εντάχθηκε στο Hall of Fame μαζί με πολλούς ακόμα θρύλους του αθλήματος!

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.